De-a lungul a peste 40 de ani de activitate,
perfectionăndu-şi continuu specialiştii, acum
avănd la conducere o echipă managerială nouă...
citeşte mai multe 

Laboratorul Central a fost infiintat in anul 1960 iar din anul 1969 s-a numit Laboratorul Central al Ministerului Constructiilor Industriale.In aceasta  calitate, a avut o intensa activitate de asistenta tehnica pe santierele de constructii, a participat la elaborarea de standarde si normative pentru materialele de constructii, a elaborat studii pe produsele noi ce urmau a fi utilizate, a coordonat si indrumat activitatea laboratoarelor de trust de constructii si laboratoarelor de santier, a participat la expertize tehnice privind diverse accidente etc. Din anul 1990 Laboratorul Central al Ministerului Constructiilor Industriale a luat denumirea de Laboratorul Central S.A. Bucuresti si îsi  desfasoara activitatea in concordanta cu normele Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului pastrandu-si acelasi specific. Din anul 1994 Laboratorul Central S.A. Bucuresti a emis peste 2000 de Agremente Tehnice pentru produsele si procedeele noi in constructii.

CAUTARE


      

De-a lungul a peste 40 de ani de activitate, perfectionandu-si continuu specialistii, acum avand la conducere o echipa manageriala noua, S.C. Laboratorul Central S.A. are ca obiectiv oferirea catre beneficiari de incercari la nivelul calitativ al cerintelor acestora sau la nivelul celei mai adecvate metode sau tehnici pentru incercarea respectiva.

Specialistii S.C. Laboratorul Central S.A. folosind capacitatile de testare si analiza ale laboratoarelor de specialitate si colaborand cu institutele de invatamant superior si de proiectare se implica atat in rezolvarea problemelor complexe de asigurarea calitatii pe santierele de constructii, cat si in intocmirea de documentatii si solutii tehnice privind verificarea gradului de siguranta in exploatare a obiectivelor supuse influentei unor factori agresivi - cutremur, incendii, agenti chimici si - accidentelor tehnice.

 

- Autorizaţie nr. 2324 /07.07.2011 - LABORATOR GRADUL I - INSPECTORATUL DE STAT  ÎN CONSTRUCŢII
- CERTIFICAT ABILITARE nr. 002 / 15.08.2020 pentru elaborarea de AGREMENTE TEHNICE ÎN CONSTRUCŢII - Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii